Η Εταιρεία

εταιρια παραγωγης καθαριστικων υγρων

H ΒΙΑΡΩΜ είναι μία βιομηχανία παραγωγής χημικών προϊόντων καθαρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στο χώρο από τα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων υγιεινής και καθαρισμού για επαγγελματίες και νοικοκυριά, με σεβασμό στους καταναλωτές και το περιβάλλον. Σήμερα που οι απαιτήσεις της υγιεινής γίνονται όλο και μεγαλύτερες, η ΒΙΑΡΩΜ προχωρά δυναμικά με στόχο την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Λαμβάνοντας υπόψη τους βασικούς κανόνες υγιεινής και δημιουργώντας νέα επαναστατικά και αποτελεσματικά προϊόντα για πιο καθαρό και υγιή χώρο, η ΒΙΑΡΩΜ συνδυάζει την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα ,την ποιότητα και τη δυνατότητα επιλογής πολλών καθαριστικών σε προσιτές τιμές.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται καθημερινά επάνω στον έλεγχο των παραγόμενων προϊόντων, τη διασφάλιση της ποιότητας τους , καθώς και τη δημιουργία νέων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής αγοράς. Τα προϊόντα της εταιρείας δοκιμάζονται εδώ και χρόνια από τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα του καθαρισμού και της μαζικής εστίασης.


καθαριστικά υγρά εταιρεία

Γιατί Προϊόντα Βιαρώμ

Σχέση ποιότητας - τιμής

Κύριος στόχος της εταιρίας μας είναι η διάθεση ποιοτικών προϊόντων εναρμονισμένα στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς που το καθιστούν ανταγωνιστικό και ταυτόχρονα αξιόπιστο απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, αποτελώντας μία λύση για τις καθημερινές ανάγκες του.

Αποδοτικότητα

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος , ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Φιλικά προς το περιβάλλον

Όλες οι παραγωγικές διαδικασίες, καθώς και τα παραγόμενα προϊόντα σχεδιάζονται με κύριο γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, τη σωστή διαχείριση αποβλήτων και τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας.